Диалаб Карлово – самостоятелна медико-диагностична лаборатория

Диалаб Карлово – микробиологични, клинико-химични и паразитологични лабораторни изследвания

Диалаб Карлово – създадохме Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Диалаб Карлово през 2008 година с идеята да предложим на своите пациенти от град Карлово качествени кръвни и лабораторни изследвания при добри условия и на конкурентни цени. Ние осъзнаваме ключовата роля, която има прецизният тест, за поставянето на правилна диагноза. Поради тази причина, сме оборудвали лабораторията с висококачествена медицинска техника, която се използва от нашия отлично обучен екип от специалисти. Те притежават нужната квалификация и дългогодишен опит, което гарантира за професионалната им работа с оборудването.

Стефка Савова
Стефка Савова

За да сме сигурни, че лабораторията ни Диалаб Карлово работи в услуга на пациента, стриктно организираме работата си, всекидневно извършваме строг вътрешен контрол, а всеки месец подлежим на външен контрол, гарантиращ точни изследвания. Помислили сме и за удобството на пациентите – намираме се на крачка от личен лекар и предлагаме ежедневни домашни посещения за лежащо болни и трудноподвижни пациенти.

От СМДЛ Диалаб Карлово Ви предлагаме разнообразие от изследвания, които извършваме бързо и точно – микробиологични изследвания, клинико-химични изследвания, паразитологични изследвания и други. За да Ви улесним максимално, сме предвидили и възможността да видите резултатите от изследванията си онлайн като изпратите запитване, на което ние ще отговорим.

Когато е необходимо извършването на допълнителни изследвания, Диалаб Карлово си сътрудничи и с други лаборатории.

Екип на СМДЛ Диалаб Карлово