Резултати от изследвания онлайн

Резултати от изследвания – в СМДЛ Диалаб Карлово ги проверете онлайн

Резултати от изследвания онлайн – за ваше удобство и улеснение, създадохме възможността да проверите своите резултати от разстояние. Ако не можете да излезете от работа, за да проверите своите лабораторни резултати, или нямате време да го направите – в СМДЛ Диалаб Карлово Ви предоставяме едно удобно решение – да проверите своите резултати от изследвания онлайн! По този начин няма да има нужда да пътувате, да чакате транспорт, да минавате излишно големи разстояния и, разбира се, да губите от ценното си време.

В лабораторията се извършват микробиологични, клинико-химични и паразитологични изследвания, чрез които се открива наличието на редица инфекции, възпаления, болести. Също така се следят нивата на кръвната захар, електролитите, биохимичните вещества в кръвта и т.н. Когато резултатите от изследванията са точни и се получават бързо, това може да предотврати по-нататъшно развитие на болестите, инфекциите или възпаленията, както и в бързи срокове да спомогне за правилното им лечение.

Вече ще можете да получите своите резултати и от разстояние, тъй като ви даваме възможността да изискате получаване на резултатите от всички изследвания на електронната си поща – лесно, удобно, практично.

Трябва само да ни пишете на имейл stefi_savova@abv.bg и ние ще изпратим резултатите от Вашите изследвания.