Галерия на СМДЛ Диалаб Карлово

Галерия със снимки на реновираната лаборатория в град Карлово

В тази фото галерия на СМДЛ Диалаб Карлово можете да разгледате снимки от екстериора и интериора на лабораторията. Тя е разположена на удобно, от гледна точка на транспорт, място и притежава всички удобства, необходими на пациентите, за да се чувстват максимално комфортно по време на манипулациите, за които са дошли.

Клиничната лаборатория е оборудвана със съвременна апаратура, благодарение на която извършва пълната гама от паразитологични, клинико-химични и микробиологични изследвания – имунологични анализи, биохимични изследвания, хематологични изследвания, кръвни тестове и т.н.

В галерията на СМДЛ Диалаб Карлово можете нагледно да се запознаете с уютната обстановка в лабораторията, с апаратурата, използвана за различните видове изследвания, с условията на работа и отношението към пациентите.

Служителите извършват прецизно всяка процедура, като по този начин се гарантира точността при обработката, необходима за получаване на резултатите.

Диагностичната лаборатория е наскоро реновирана, светла и просторна и това създава впечатление за стил и професионализъм.

Благодарение на фото галерията ще можете да се запознаете с обстановката в детайли, но и най-важното – ще се убедите в наличието на съвременна апаратура, чистотата и уюта в помещенията и, разбира се, отзивчивостта на нашите специалисти.

Разгледайте нашата галерия и ни пишете при наличието на каквито и да било въпроси, свързани с клиниката и изследванията, които правим. Пишете ни във формата за обратна връзка.